کد خبر: 4277554
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۹
در حکمی از سوی وزیر ارشاد

«سعید پورابوالقاسم» مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری شد 

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی سعید پورابوالقاسم را به‌عنوان مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه منصوب کرد. 

«سعید پورابوالقاسم» مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری شد به گزارش ایکنا به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی سعید پورابوالقاسم را به‌عنوان مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری این وزارتخانه منصوب کرد. در متن حکم سیدعباس صالحی خطاب به سعید پورابوالقاسم آمده است:

نظر به مراتب تعهد، تجارب و سوابق ارزنده جناب­عالی، بنا به پیشنهاد معاون محترم توسعه مدیریت و منابع، به موجب این حکم به عنوان «مدیرکل دفتر نوسازی و تحول اداری» منصوب می‌‌شوید.

با توجه به نقش مؤثر آن دفتر در اجرای برنامه­‌های عملیاتی اصلاح نظام اداری وزارت متبوع، امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره­‌گیری از کارشناسان خبره و کارآمد و همکاری سایر واحد‌های تابعه در انجام وظایف محوله موفق و مؤید باشید.
 
 گفتنی است؛ سعید پورابوالقاسم پیش از این رئیس مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی بود. وی همچنین معاونت امور رسانه‌های دیجیتال مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی را نیز در کارنامه کاری خود دارد.

انتهای پیام
captcha